KREIS BH na tržište plasirao vlastiti brend bombona “FRESH”

Firma Kreis BH je od 1998. godine prisutna na bosanskohercegovačkom tržištu i trenutno smo među vodećim distributerskim kućama u Bosni i Hercegovini.

Trenutno radimo sa 18 brendova, i novo je da smo pored Zlatnog Zrna počeli ulagati u još jedan vlastiti brend –FRESH BOMBONE.
Karakteristika  svih  proizvoda jeste da su sirovine prve klase, vrhunske kvalitete, pažljivo odabrane za sve korisnike,  jer  firma Kreis BH stavlja kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvo mjesto. FRESH BOMBONE su domaći brend koji se pojavio na bosanskohercegovačkom tržištu početkom avgusta 2017.godine.  U asortimanu proizvoda nalazi se 6 vrsta bombona: Fresh Mentol, Fruit 100g, Fresh Cola, Fresh Jabuka, Voćni Mix i Fruit 350g. 

Iako su bombone na tržištu tek mjesec dana, zauzimamo dobre pozicije na policama, a kupci već prepoznaju kvalitet. Kreis BH smatra da je jako bitno ulaganje u vlastiti brend jer se time jača privreda Bosne i Hercegovine, stvara se mogućnost otvaranja novih radnih mjesta te pospješuje ekonomski razvoj.
Plasiranjem novog brenda na tržište Bosne i Hercegovine želimo dati i svoj doprinos društvenoj zajednici i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, pa smo odlučili dio ostvarene marže po osnovu prodaje FRESH bombona donirati različitim fondacijama i udruženjima širom Bosne i Hercegovine. Prva organizacija za koju smo se odlučili je organizacija osoba s posebnim potrebama Svjetlo.

 

Drago nam je da smo u mogućnosti da od prodaje FRESH bombona odvojimo određen iznos, koji  će, sigurni smo, mnogo značiti organizacijama kojima ćemo donirati sredstva.

Tim Fresh bombona i dalje planira svaki mjesec nastaviti sa donacijama, različitim udruženjima u drugim gradovima: Zenici, Mostaru, Goraždu, Kaknju, Bijeljini, Banja Luci, Tuzli…

 

4 25 3 1